Translate

marți, 30 iunie 2009

Despre turnatorie

Cine ar fi crezut?Securistii sunt au fost si...(fereasca Dumnezeu) VOR FI printre noi!

Informatorii odiosi care ne-au turnat la Securitate, odioasele cartite sunt pure azi si apucate de streche incercand sa-si apere pozitia.Ce interesant... Foarte sanatoasa generalizarea asta. Am incercat prin postarile de ieri si azi sa expun o parere despre modul in care suntem la discretia acestui organism Statul. Nu o sa arunc cu noroi sau sa eman VREO stare veninoasa DEOARECE mai nimeni dintre cei care au facut rau semenilor sai prin turnatoriile lor nu au ajuns prea departe.
Fara discriminare!S-a tot incercat sa existe o pozitie de intelegere fata de cei care dupa 11-20 de ani de puscarie au cedat, altii nu au cedat si din pacate au fost putini.
Incercam sa spun ca judecam dupa ceea ce au SCRIS ei in dosare, ei care aveau interesul sa fim LIBERI, pe asta judecam.
Securitatea a invins, ne-a terminat pe noi ca societate fiind banuitori unii pe altii si a reusit sa detina controlul in economie ( asta implica TOT ).

Aratati-mi un SECURIST condamnat pentru atrocitatile comise si care azi nu primeste o pensie emorma. Unul macar, care sa fi fost condamnat pentru ceea ce a facut. Noi condamnam informatorii dar pe mintile odioase care au permis asa ceva ii uitam. Le facem jocul constient sau nu. Autorii morali isi vad linistit de viata lor in continuare, nici usturoi nu au mancat nici gura nu le miroase.
Noi condamnam Securitatea ca si institutie, dar oamenii din aceea institutie nu sunt condamnati. Pentru ce?
"-Ce vina am eu daca l-am fortat pe X sa devina informator? Nici o vina, ala a fost o lepra iar eu, securist fiind, ma gandeam doar la binele tarii.
Am mai zis, Securitatea a amestecat graul cu neghina si tot ea ne spune cum ar trebui sa-l separam."
Atat, probabil minti mai infierbantate cred ca am cautionat in postarile mele de ieri si azi informatorii. Departe de mine gandul acesta, doar expuneam o parere prin care aratam ca judecam oamneni prin cele spuse de Securitate. Recunoastem ca a fost odioasa aceasta institutie totalitara dar nu putem accepta ca puteau face si dosare false. Nu asta nu puteau, nu aveau cum sa faca falsuri.
Informatorii sa plateasca, iar comunismul sa nu fie condamnat doar verbal!!!
Comunismul a fost o monstruozitate si o enorma atrocitate, da suntem de acord dar doar la nivel declarativ, pentru ca toate cadrele de conducere de la nivelul 2 in jos s-au disipat in actualele partide. De aceea Lustratia nu va fi posibila la noi. Ei sunt mana in mana si acum."Caracatita" e treaza....
Cu multa parere de rau, au invins....
Singura varianta ramasa este DISPARITIA lor fizica prin procesul natural de imbatranire, nu vor ceda niciodata, asa generatiile viitoare vor scapa de mizeria generata de jumatate de secol de comunism. Sa speram ca nu vor ramane cu sechele.

Zadkielix alias D.M

2 comentarii:

  1. Sunt foarte treaz, constient ca turnatorii nu au murit! Ei exista, misuna, sapa, se informeaza, creeaza dezinformari, baga deruta in orice si oricine...
    Poate ca , Acolo Sus EI NU VOR AVCEA CE CAUTA!!!

    RăspundețiȘtergere
  2. Si acum imi este teama de securisti;n-au disparut.Fac rau in continuare,sunt in toate partidele.Sunt "la carma",sunt in toate,sunt printre noi...Doamne scapa-ne!

    RăspundețiȘtergere