Translate

luni, 29 iunie 2009

Dedicatie din suflet

Dumnezeu sa-l ierte pe star!Sa-i aseze sufletul sau in Rai, alaturi de ingeri si sa-i incante pe toti cu talentul sau!!!
O zic convins, nepatimas si cu acea convingere si solidaritate crestineasca!
Acum ca tot l-am" terminat" pe Michael, mai gasiti subiecte...
Mi se va explica , asa ca la acele intalniriu "de pe vremuri" ca nu am suficienta pregatire... Bun.DE nu as avea, atunci sa nu mi spuneti ca as ramane fara de replica!!
Niciodata!Nu ma las!!!
De catva vreme, am cunoscut un inger de fata ce mi-a schimbat optica si cu siguranta mi-a revalorizat si acel necunoscut cu nume de viitor!Si o iubesc enorm!!
IN SCHIMB,REGRET DACA LE VOI TRANSMITE "PRIETENILOR" MEI ca se va anunta unul de-a dreptul luminos! Nu de alta, dar nu numai ca o spun, o scriu dar si SIMT ASTA!
Dumnezeu sa-mi fie martor si ingerul meu pazitor sa ma acopere de tot raul!
Mi se cam explica de ceva vreme ca , daca nu sunt cu ei sunt impotriva lor...Putin imi pasa de cei ce"m-au vorbit" sau mi-"au purtat sambetele", umilindu-ma sau batjocorandu-ma...
Ii las undeva in acea grija a Providentei!
Acum ca sunt impacat cu situatia, ce credeti ca ar urma?
Am sa raman acelasi nabadaius, rebel si copil mare deoarece am descoperit ca sinceritatea nu numai ca este o virtute ci si o arma ce doboara orice!
Ca deh, nu sunt si nu ma consider un model dar, daca ar observa cineva din anturaj ce program artistic am de cateva luni, multi nmu mi-ar fi dat nici 3 zile de trait...
Cu toate astea,nu mi-am incheiat conturile cu aceasta viata...Ba mai mult am obtinut si niste aprecieri (ce mi-au dat acel aplomb necesar) ce mi-au bucurat sufletul!
Si mai mult decat asta, am obtinut si ceva distinctii cu lucrul acesta-cu fenomenul de a scrie pe blog...Chiar simt o placere deosebita atunci cand imi exprim in modul meu opinia si-mi capat aprecieri, comentarii si vizite despre diverse subiecte!
Adica e ok, stiu si eu ca nu-i usor a-ti formula niste idei sau a scrie coerent(chit ca mai scap greseli gramaticale) ...
Si nu ma voi opri aici...
Mandra care am cunoscut-o o iubesc si reprezinta pentru mine acel sprijin si acea alinare pe care Dumnezeu mi-a trimis-o ca sa nu raman deznadajduit, aprig, salbatic si inversunat...
Si pentru acest lucru ii multumesc Dumnezeului meu, Mantuitorului nostru Iisus Hristos si, de ziua aceasta a Sfintilor Apostoli Petru si Pavel si in toate zilele ce mi le-a randuit,ca sa ma intareasca si sa ma apere de toate lucrurile negative!

Zadkielix alias D.M

3 comentarii:

  1. Huooo!
    ASa VREAU SA ma exprim pentru toate aceste articole de 2 lei jumate ce imi provoaca scarba...
    Bah limbicule, nu te mai lua de noi astia "bazatii" ca s-ar putea sa o patesti, mai devreme sau mai tarziu!
    "Talentul" tau este ca ii prostesti pe oamenii din anturaj cu o naturalete demna de a fi brevetata de Guiness Book!
    Si mai e ceva ...Jalnicule nu te mai lauda, ca esti intr-adevar de ras si chiar de plans...
    Uita-te cum arati...
    Hai pa imbecilule!

    RăspundețiȘtergere
  2. Sa fii de ras, Amicul Tau...
    Il unosc destul de bine pe acest baiat, chit ca niciodata nu am incercat sa-i tin partea...
    Dar, aceasta disputa a ta cu el si mai ales maniera de a-l ataca lasa mult de dorit si te poate caracteriza ca fiind un idiot!
    Scuza-ma ca ti spun si scriu toate astea, dar omul acesta-Zadkielix(ii stiu si numele real dar nu e treaba ta) are si poate multe! Si cunosc de asemenea si cateva intamplari cu el.
    Bineinteles nu e cazul sa ti le scriu, doar atat am avut sa ti spun.
    @Zadkielix nu ii baga in seama pe toti trepausii si instigatorii..Am mai citit cate ceva din comentarii si am observat ca ai multe "priza" la aceasta categorie de oameni care nu au ce face si injura si ponegresc de mama focului!
    Mai bine uita, lasa si iarta, de esti cu adevarat un om si un crestin!

    RăspundețiȘtergere
  3. @Amicul tau
    SUBSCRIU la tot ce a scris despre tine Anonim...Cu o dedicatie-Vezi-ti de treaba ta si, daca nu ai sa nu cumva sa ti gasesti...
    @Zadkielix Fii tare! Imi place tot dar CHIAR TOT ceea ce dezbati si imi place de asemeena ca ai opinii ferme!

    RăspundețiȘtergere