Translate

sâmbătă, 27 iunie 2009

Sarutarea taranului cu...Boc

CAHHH!
Am citit ceva ce mi-a cam intors acest chinuit stomac un pic pe dos...Ca doar, nu o sa va trezeasca si alte reactii adverse atunci cand veti auzi si lectura despre anumite gesturi(mai mult decat gratis) ale unui om simplu fata de premierul Boc...
Cum incercam sa va introduc in atmosfera,premierul Emil Boc s-a oprit vineri intr-o comuna, pe drumul dintre judetul Dambovita si Bucuresti, si a stat de vorba cu taranii care isi vindeau produsele pe marginea drumului, intrebandu-i de ce nu vin cu ele in pietele din Capitala.
Pana aici toate bune si frumoase, insa ceva a frapat!

Comerciantii,destul de directi au profitat de prilej si s-au plans de mafia din pietele bucurestene. Ei au sustinut ca atat fructele, legumele, cat si laptele pe care-l produc in gospodarie sunt cumparate la preturi derizorii de intermediarii care vand marfa apoi in Capitala.
Corecta constatare!

Incantat de calitatea produselor, premierul Emil Boc a cumparat rosii, pepeni si cirese, pe care a platit 24 de lei, dupa care i-a sfatuit sa cumpere si pe jurnalistii care il insoteau in vizita sa de lucru prin judetul Dambovita, spunand ca nu vor gasi o asemenea calitate la oras.
Ce exemplu mai bun sa ofere...E intr-adevar "omul" momentului cand, asaltat de camerele de luat vederi si de bltz-urile aparatelor de fotografiat sa ...faca parada de natinalism?
Extraordinar domnule premier...

Insa, de acum intervine o "figura" ca pe timpul lui Cuza...Numai ca atunci a fost ceva sincer, natural si nu ceva robotizat si ceva ...innatendu(neasteptat pt necunoscatori!)
Unul dintre satenii care comercializau fructe si legume a incercat sa-i sarute mana premierului, dupa ce acesta a cumparat de la el cirese si pepeni, dar Boc si-a retras repede mana.
Nu-i asa ca ceva s-a intamplat?
Premierul si-a retras repede mana? Pai de ce nu? Normal.
Nu-i asa ca in aceste timpuri cu gripa asta porcina nu mai poti avea incredere in cineva?
In plus ar fi fost grav daca se afla mai sus despre faptul ca Boc colecteaza pupaturi rezervate. Ar fi fost obligat sa le transmita mai departe in lantul trofic. Si atunci ce anume ar fi trebuit sa faca?
Transmitea si virusul? Oricum ar fi facut tot ar fi luat-o in freza fie pentru in subordonare fie pentru "intoxicarea" superiorilor. Asa mai bine si-a retras mana.
E cam jenant sa admit si sa amestec si aici si alte chestii... Numai ca daca la fetele bisericesti gen Papa ESTE INDICAT SA FIE SARUTATE mainile din respect, aici parca am revazut imagini din filmoteca tarului sau ca la mafiotii din Sicilia.
Mi s-a intors stomacul inca o data...Nah!Uite daca vedeta regala se scalda in multime uite ce pateste. Mai bine venea un "NEW" Mos Ion Roata... sa-i explice treaba cum stau problemele cu marketingul agrar facut de mafioti, despre seminte modificate genetic, tratate, pesticizate, cum e viata grea la sat fara compensari nu sa ...pupe membre guvrenamentale.
GATA,V-AM LAMURIT!
Sper...
Zadkielix alias D.M

Un comentariu:

  1. Chiar ca ar fi meritat o sarutare, dar cu niste canini sa ramana adanc implentate...
    Nu sunt atat de dragut, dar asa mai simtea si Boc ca ar trai ...in Romania!

    RăspundețiȘtergere