Translate

marți, 9 iunie 2009

Statistici si observatii

Mda....Am ajuns sa remarc si sa fabric fel de fel de statistici.Nu e lucru de mirare ca peste un milion de romani traiesc sub pragul saraciei.
Astia suntem..nu degeaba eticheta de"muritori de foame" ne cam caracterizeaza...La asta vin si aceste cifre seci care sa confirme...
Oare nu cumva astfel se ascunde neputinta unei clase politice de a administra tara asta, de 20 de ani incoace?
Inca ceva ...Poate ca ati observat un lucru...Mai in toate discursurile lor, politicienii vorbesc mereu la timpul viitor - vom face, vom drege, vom rezolva, vom incepe, vom directiona. Cum se intampla ca niciodata acesti baieti inteligenti iciodata nu spun - am rezolvat, am incheiat, am realizat ceva.
Pai de ce? Simplu - pentru ca n-au facut nimic. noi suntem un popor care traim din generatie in generatie cu speranta zilei de maine.
NU AM TRAIT ATUNCI DAR ASTA AM DEDUS... asa era si in socialism. ni se spunea ca va veni o zi cand vom ajunge pe cele mai inalte culmi ale comunismului.... abia atunci vom trai bine. nu intamplator la noi s-a vehiculat atat de mult ideea generatiilor de sacrificiu. un popor care din timpuri stravechi a tot sperat. cE SE INTAMPLA AZI? Inca se mai spera si azi ca va fi bine. ultimii 20 de ani sunt tot o perioada de sacrificiu. pentru noi, cei multi. in timp ce altii, putini, care s-au imbogatit, ne privesc ca pe niste... viermi.
Isi aduc aminte de noi doar cand ne cer votul. Macar le-am dat si noi, poporul, ceva acum. dar nu votul. ceva legat de ...UE!
Zadkielix alias D.M

Un comentariu:

  1. Urasc acesti mafioti ce inca ne conduc...asa cum bine zici...Zadkielix!
    Sa crape odata si odata!!!

    RăspundețiȘtergere