Translate

vineri, 25 iunie 2010

Elvetia @ Honduras out de la Mondiale


Echipa naţională a Elveţiei a terminat la egalitate, vineri, pe stadionul Free State din Bloemfontein, scor 0-0, cu reprezentativa Hondurasului, în ultima etapă a grupei H a Cupei Mondiale şi ambele formaţii au fost eliminate din competiţie.
Reprezentativele Spaniei şi Chile s-au calificat, vineri, în optimile de finală ale Cupei Mondiale, în timp ce selecţionatele Elveţiei şi Hondurasului au fost eliminate, în urma meciurilor din ultima etapă a grupei H a competiţiei.







Spania a învins Chile, scor 2-1, şi s-a calificat în optimi de pe locul întâi, cu şase puncte, în timp ce Chile a acumulat tot şase puncte, dar a ocupat locul doi, deoarece a avut un golaveraj inferior.






Elveţia, cu patru puncte, s-a clasat a treia şi a părăsit competiţia, la fel ca şi Honduras, echipa clasată pe ultimul loc, cu un singur punct.






În optimi, Spania va juca în compania Portugalia, ocupanta poziţiei secunde în grupa H, în timp ce Chile va întâlni Brazilia, locul 1 în grupa H.
 
                              Zadkielix alias D.M

2 comentarii:

  1. din pacate eu nu prea am cu cine sa tin...ma uit asa intr-o doara...romania nu se va mai califica vreodata la vreun turneu mondial...

    RăspundețiȘtergere
  2. Eu sunt optimist, din fire!
    Un pronostic?
    Romanai se va califica la urmatoarele turnee finale, atat europene cat si mondiale!
    Garantez, deoarece generatiile talentate vor fi cu adevarat rasplatite!
    Si aceasta reprezinta un nou inceput!
    Hai Romania!

    RăspundețiȘtergere