Translate

miercuri, 23 iunie 2010

"Ne bucurăm că întâlnim Anglia!"

Selecţionerul Germaniei, Joachim Low, a declarat că se bucură că va întâlni Anglia în optimile Cupei Mondiale şi a menţionat că meciul cu Ghana, din ultima etapă a grupei D, a fost de o intensitate "incredibilă", informează AFP.







"A fost un meci de o incredibilă intensitate şi nu am făcut tot ce voiam să facem. Era uşor de văzut presiunea enormă pe cele două echipe. Le-am spus jucătorilor la pauză că atunci când ratează, trebuie să concretizeze următoarea ocazie. Important era să ne calificăm. Acum urmează Anglia, un supermeci. Ne bucurăm", a declarat Low.

...
 Oare?
                                                           Zadkielix alias D.M



Atacantul Mesut Özil, autorul golului german, a declarat că ştia că meciul cu Ghana va fi foarte greu. "Am fost nevoiţi să luptăm până la capăt. Nu ne temem de Anglia şi ştim că meciul începe pentru noi de azi. De acum suntem pregătiţi să câştigăm toate meciurile", a afirmat Ozil.






Echipa naţională a Germaniei a învins, miercuri, pe stadionul Soccer City din Johannesburg, cu scorul de 1-0 (0-0), reprezentativa Ghanei, în ultima etapă a grupei D de la Cupa Mondială, şi ambele formaţii s-au calificat în optimile de finală ale turneului. nicul gol al întâlnirii a fost marcat de Mesut Ozil, în minutul 60


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu