Translate

marți, 22 iunie 2010

Argentina isi respecta blazonul

Grecia, fără niciun minut jucat de atacantul stelist-Kapetanos, s-a luptat cât a putut pentru calificare, dar echipa lui Maradona nu i-a dat voie în optimi.







Argentina şi-a respectat blazonul de echipă serioasă, jucând cu motoarele în plin contra Greciei. Elenii părăsesc Mondialul, mulţumindu-se cu un egal de prestigiu în faţa echipei care are şanse foarte mari să devină campioana lumii.

         



Cu Maradona agitat pe bancă de parcă a fost meciul de debut al Argentinei la Mondial, sud-americanii au început la fel de entuziaşti partida cu Grecia, deşi erau deja calificaţi. Şi totul a fost în prima repriză o copie fidelă a primei partide, cea cu Nigeria. Ratări exasperant de mari, Messi în rol de regizor şi Maradona ţopăind pe margine de parcă ar fi vrut să găsească tot el o mână a lui Dumnezeu. A fost doar 0-0 la pauză pentru că Tzorvas, portarul grecilor, a respins şut după şut supus pe rând tirului de către Veron, Maxi Rodriguez, Kun Aguero sau Messi.






A doua repriză debutează cu o ocazie mare a lui Samaras, semn că totuşi Grecia a jucat cu o miză mai mare, cea a calificării pe care Argentina o avea deja în buzunar. Dincolo, în Nigeria - Coreea de Sud, scorul era deja 2-1 pentru asiatici şi Grecia avea nevoie de două goluri marcate echipei lui Maradona.


                                                    Zadkielix alias D.M

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu