Translate

joi, 17 iunie 2010

Ultimul album Parazitii" Tot ce e bun tre sa dispara"

Ceva ..."deosebit" de la baietii de la Parazitii

 Auditie...inteligenta, daca nu va fi deloc...placuta!

  Am siguranta ca loialitatea nu e acelasi lucru cu spiritul de turma. Spiritul de turma are o definitie simpla, urmezi turma din instinct, fara sa gindesti. Loialitatea e altceva, si baietii de la "Parazitii" au acel mesaj simplu, fara de perdea si cred ca au sansa de a trezi unele constiinte sedate si setate .
Gesturile facute imediat dupa lansarea acestui album tradeaza de altfel o mentalitate delimitata clar de aceea a tuturor bisnitarilo si manelistiloe de cartier si demonstreaza ca mesajul lor n-a fost  o razbunare cretină.
 CAT despre vulgaritate, va recomand cu caldura, de pe albumele mai vechi piesa " Articolul 39"!IarCa sa fim bineintelesi, ultimul meu comentariu se va adresa si "elitistilor" ce poate condamna asemenea desfasurari...Brusc mi-am adus aminte un aspect-acela ca nu faceam decit sa constat ca terminologia  mai mereu ne tradeaza: cineva care articuleaza o oroare precum “clasa intelectualilor” nu face decit sa gindeasca in termeni de lupta de clasa. Asa ca, pe undeva, le inteleg "admiratia" pentru toata clasa politica a acestor oameni...
 Dumneavoastra ce parere aveti? Va rog sa va exprimati, sa ma comentati!
 
                                                     Zadkielix alias D.M

Un comentariu: