Translate

luni, 21 iunie 2010

Chile vs Elvetia 1-0

Chile a învins Elveţia cu 1-0 în meciul jucat la Port Elizabeth, în Grupa H. Golul a fost marcat de Mark Gonzalez în minutul 74, cu capul, după o pasă inspirata de la Paredes, care a reuşit să scape de portarul elveţian Benaglio, venit sa-l placheze. Elveţia a jucat o oră în inferioritate numerică, după eliminarea lui Valon Behrami, survenita in minutul 31.




Elvetia a trimis un sigur sut pe poarta chilienilor in cele 90 de minute de joc, dar a reusit sa doboare recordul Italiei, de 550 de minute fara gol primit la Mondial.



Arbitrul saudit Khalil Al Ghamdi si-a aratat muschii din minutul al doilea, cand a aratat primul cartonas galben. Oficialul a facut exces de zel, iar in minutul 31 nu a ezitat sa-i arate direct cartonasul rosu lui Bahrami (Elvetia), pentru un presupus cot in figura aplicat lui Vidal. Elvetienii s-au aparat aglomerat si au reusit sa intre la pauza fara sa ia gol. In repriza a doua, chilienii au ratat cu nemiluita. Sanchez a reusit sa introduca balonul in poarta elvetienilor (min. 49), dar golul sau a fost anulat pentru un ofsaid la Gonzalez.



Golul chilienilor a cazut in minutul 74, atunci cand Paredes i-a centrat lui Gonzalez in careu, iar chilianul a trimis cu capul balonul in poarta lui Benaglio, iesit neinspirat din poarta. Elvetienii au avut sansa sa egaleze in minutul 90, dar Derdiyok nu a reusit sa faca nimic cu pasa geniala venita din calcaiul lui Barnetta.



Chile are sase puncte si se va bate in ultimul meci din grupa cu campioana europeana, Spania. Elvetienii au un meci mai usor impotriva Hondurasului

                                                                       Zadkielix alias D.M

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu