Translate

sâmbătă, 26 iunie 2010

"Repetaţi istoria"!

Toate tunurile pe Germania: "Repetaţi istoria"! 
 Englezii i-au dezintegrat pe nemţi, în 2001 ."Am în ramă poza cu tabela" DECLARA FUNDASUL SI CAPITANUL ACCIDENTAT RIO FERDINAND!

 Finala din optimi Germania - Anglia a început de mult. Nemţii şi britanicii se ciocnesc într-un clasic al fotbalului mondial, mâine, ora 17:00 şi toată lumea aşteaptă cu sufletul la gură "al treilea război mondial".







Şicanele dintre cele două părţi au început odată cu declaraţia lui Beckenbauer. "Englezii au fost cam proşti că nu au câştigat grupa", spunea Kaiserul, generând o reacţie virulentă din partea lui Jermaine Defoe: "Cred că el e camp prost dacă îşi permite să vorbească aşa de naţionala Angliei".






Bătălia ziarelor






Ziarele din Anglia au rememorat episodul din 1966, când englezii s-au încununat campioni mondiali pe Webley, chiar în faţa Manschaft-ului. Germanii au scos şi ei de la naftalină statisticile şi le-au readus aminte britanicilor confruntările din 1990 şi 1996. Mai întâi, nemţii le-au refuzat calificarea în finală englezilor după ce i-au învins în urma executării loviturilor de departajare, pentru ca şase ani mai târziu istoria să se repete: Germania a eliminat din nou Anglia în semifinale şi tot lovituri de la 11 metri.






Germania - Anglia 1-5! Ferdinand: "Am poză cu tabela de marcaj acasă"






Rio Ferdinand este marea absenţă a lui Capello la CM, fundaşul accidentându-se înainte de startul turneului, dar încearcă să îşi motiveze colegii în plan mental. Starul lui United le aduce aminte lui Gerrard&co de memorabila partidă din semptembrie 2001, când Anglia a umilit cu 5-1 o Germanie inertă.






"Putem să ne calificăm. Când mă gândesc la Germania, mereu îmi vine în minte acel 5-1 de pe Stadionul Olimpic din Munchen. Iubesc poza cu tabela de marcaj...am pus-o într-o ramă, acasă, la loc de cinste. A fost un moment minunat, astfel de amintiri le porţi în suflet toată viaţa", a comentat Ferdinand pentru The Sun.






Germania - Anglia 1-5 (preliminarii pentru CM 2002)






Au marcat: Janker/ Owen(3), Gerrard, Heskey



 
                                                                    Zadkielix alias D.M

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu