Translate

marți, 22 iunie 2010

ADIEU Domenech: "Am iubit această echipă! Îi urez succes lui Blanc!"

ADIEU Domenech: "Am iubit această echipă! Îi urez succes lui Blanc!"

Selecţionerul Raymond Domenech a declarat, marţi seară, după eliminarea de la Cupa Mondială, că îi doreşte mult noroc succesorului său şi a subliniat că a iubit echipa Franţei, "care are totul pentru a reuşi", informează MEDIAFAX.


 
"Nu există explicaţii, este o stare de spirit şi, ca toată lumea, sunt dezamăgit. În acest meci am revăzut tot ce-mi doream, generozitate, suflet, dar a am primit o lovitură (n.r. - eliminarea lui Gourcuff), când nu e să fie, nu e....Am consumat mult prea multă energie zilele trecute. Nu este ora bilanţului. Un cuvânt francezilor? Le spun că sunt trist, că această echipă are potenţial, îi doresc mult noroc succesorului meu(Laurent Blanc -n.r). Am iubit această echipă a Franţei. Ea nu a murit, va continua mereu. Are totul pentru a reuşi", a declarat Domenech, după eliminarea Franţei, vicecampioana mondială, în urma meciului pierdut cu Africa de Sud, scor 1-2.


Reprezentativa Franţei, vicecampioana mondială en-titre, a fost eliminată, marţi, încă din faza grupelor la Cupa Mondială, după ce a pierdut două meciuri în grupa A (cu Mexic şi Africa de Sud) şi a realizat o remiză (cu Uruguay). Franţa, adversara României în preliminariile Campionatului European din 2012, a încheiat turneul final al Cupei Mondiale din Africa de Sud cu un singur gol marcat.


Domenech va fi înlocuit la naţionala Franţei de Laurent Blanc
 
  Sursa:
http://mediafax.ro
 
                                                Zadkielix alias D.M

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu