Translate

joi, 17 iunie 2010

Chile trece usor de obstacolul Honduras

Partida Honduras-Chile s-a terminat cu victoria echipei chiliene, prin golul marcat de Beausejour in prima repriza. Echipa castigatoare a dominat meciul in totalitate, hondurienii avand o evolutie extrem de slaba.




Chile a inceput in forta partida sutand pe poarta chiar din minutul 2. Acestia au ocazia de a deschide scorul prin Valdivia in minutul 21, dar Guevara se opune sutului. Asediul continua la poarta Hondurasului si Vidal trimite putin peste poarta.



Honduras nu se evidentiaza in aceasta partida, controlul fiind detinut de Chile, care si deschide scorul in minutul 34 prin Beausejour. Acesta inscrie din cinci metri, dupa o centrare a lui Isla.



Dupa gol, chilienii prind mai mult curaj si isi tin sub presiune adversarii. Beausejour este la un pas de o dubla, dar sutul este respins de fundasii hondurieni.



Vedeta Sanchez incearca sa isi inscrie numele pe lista marcatorilor si are o mare ocazie la finalul primei reprise, dar Honduras este salvata de la primirea golului doi.



Repriza secunda se desfasoara dupa planul primei jumatati a meciului. Chile controleaza jocul. Ponce trimite cu capul din trei metri, insa Valladares, portarul hondurienilor scoate mingea. Vedeta Sanchez se face remarcat prin ocazia incredibila din minutul 62, cand suteaza putin pe langa poarta Hondurasului.



Chile mai inscrie o data insa golul este anulat pe motiv de offside. Ultimele minute sunt marcate de incercarea Hondurasului de a egala, dar acest lucru nu se intampla si scorul ramane de 1-0 pentru chilieni

                                                               Zadkielix alias D.M

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu