Translate

vineri, 25 iunie 2010

Italia, desfiinţată de presă după "Mondialul ruşinii"

Naţionala Italiei a fost, vineri, ţinta unui val de critici extrem de dure din partea presei din Cizmă, după eliminarea de la Cupa Mondială încă din faza grupelor, ca urmare a eşecului cu Slovacia, 2-3.







Jurnaliştii de la Gazzetta dello Sport au scris că, după ce acum patru ani au titrat "Tutto Vero!" când Italia a devenit campioană mondială, acum este firesc ca titlul să se schimbe în "Tutto Nero". "Eliminată cea mai slabă naţională a Italiei din toate timpurile", a mai scris cotidianul italian, adăugând că ziua în care Italia a părăsit turneul final ocupând ultimul loc în grupa F este "cea mai cumplită şi întunecată zi" din istoria Squadrei Azzurra.






Corriere dello Sport notează că eliminarea Italiei de la CM este ruşinoasă, mai ales în contextul în care campioana mondială en-titre a reuşit să obţină doar două puncte în trei meciuri: "Ruşine! Italia a fost de neprivit. Vinovaţi sunt Lippi, jucătorii şi federaţia".






"Italia înfrântă şi fără onoare", scrie Il Messaggero, în timp ce Libero a notat că Squadra Azzurra merită titlul de "Bidoni dell Mondo", acordat celor mai slai din competiţie. La Stampa a notat că pentru Italia Mondialul african a fost un "Mondial al ruşinii".
 
 Sursa
 http://gazettadellosport.it/
 
                                                     Zadkielix alias D.M

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu