Translate

duminică, 27 iunie 2010

Alte probleme cu arbitrii la Mondialele 2010


Arbitrul italian Roberto Rosetti a validat un gol marcat pentru Argentina de Carlos Tevez, aflat în poziţie de ofsaid, după ce s-a consulat îndelung cu arbitrul asistent, duminică, la meciul din optimile de finală ale Cupei Mondiale cu Mexicul.







În minutul 26, Tevez a scăpat spre poartă, goalkeeper-ul Perez a respins şi Messi a reluat spre poarta goală însă Tevez, aflat în poziţie de ofsaid, a atins mingea. Asistenul îşi îndreaptă steagul spre centrul terenului şi arbitrul validează golul. Însă imaginile cu ofsaidul apar pe cele două ecrane uriaşe de pe stadionul Soccer City.






Jucătorii mexicani au văzut imaginile şi au ridicat braţele. Rosetti se îndreaptă atunci spre asistentul său, Stefano Ayroldi, urmat de jucătorii mexicani furioşi. El discută îndelung cu tuşierul şi încheie prin a valida golul, după o lungă confuzie. Crainicul stadionului anunţă marcarea golului.






Este a doua problemă de arbitraj de duminică, de la Cupa Mondială. Un gol valabil i-a fost refuzat lui Frank Lampard la meciul Germania - Anglia, scor 4-1, din optimi, când nemţii conduceau cu scorul de 2-1.


Un comentariu:

  1. Iar noroc. O fi Maradona. Sa vedem daca tine si in fata nemtilor. Data trecuta n-a tinut.

    RăspundețiȘtergere