Translate

marți, 22 iunie 2010

Africa de Sud vrea să vândă peste 3 milioane de bilete la CM

Africa de Sud speră să devină a doua ţară organizatoare a unui turneu final de Cupă Mondială ca număr de bilete vândute, după SUA (1994), a anunţat, marţi, şeful Comitetului local de organizare (LOC), Danny Jordaan.





"Pentru primele 32 de meciuri am vândut 1,5 milioane de bilete şi au mai rămas 32 de partide. Probabil, vom depăşi trei milioane de bilete vândute şi am fi, astfel, a doua ţară la acest capitol, după SUA", a spus Jordaan, într-o conferinţă de presă.



Primele patru zile de competiţie au atras cu 5.000 de spectatori mai mulţi decât la primele patru din precedenta ediţia, Germania 2006, iar stadioanele sud-africane au fost pline la 28 dintre cele 32 de meciuri jucate, conform şefului LOC.



Cu câteva ore înaintea meciului decisiv din grupa A, Franţa-Africa de Sud (marţi, ora 17.00 - ora României), Jordaan şi-a manifestat suportul faţă de reprezentativa ţării sale: "Sperăm ca «Bafana Bafana» să ne aducă rezultatul aşteptat de întreaga naţiune. Dar cred că sud-africanii se bucură de competiţia în sine mai mult decât de propria lor echipă".



Aflată ultima în clasamentul grupei A, reprezentativa Africii de Sud are şanse de calificare în optimile de finală dacă învinge Franţa la o diferenţă mare de goluri şi, în acelaşi timp, meciul Mexic-Uruguay nu se termină la egalitate.



Sursa: Mediafax

                                                                       Zadkielix alias D.M

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu