Translate

vineri, 25 iunie 2010

Coasta de Fildes a dresat comunistii nord-coreeni

Ameninţaţi de "Marele conducător" cu munca într-o carieră de piatră după umilinţa cu Portugalia, nord-coreeni tratau meciul cu ivorienii ca pe o ocazie de a mai curăţa din ruşinea suferită la acest CM. În teren însă lucrurile au stat total diferit. Asiaticii au fost luaţi pe sus încă din primele minute, jucătorii lui Sven Goran Eirksson având o posesia de 86% după primele cinci minute.







Drogba & Co au atacat în valuri şi în minutul 11 scutură pentru prima dată plasa nord-coreeană, însă reuşita lui Drogba este anulată pentru un off-side la atacantul lui Chelsea. Ivorienii nu se impacientează, iar două minute mai târziu reuşesc să deschidă scorul, prin Yaya Toure, care a trimis plasat la colţul lung, din marginea careului. Romaric a făcut 2-0 în minutul 20, iar Kalou stabileşte scorul final, cu o execuţie din 7 metri ('83).






În ciuda victoriei, Costa de Fildeş pleacă însă acasă. De partea cealaltă, nord-coreenii se întorc în ţară cu 12 goluri primite în trei meciuri, aceştia aşteptându-se la ce e mai rău la întoarcerea în ţară.
                                                    Zadkielix alias D.M

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu