Translate

joi, 24 iunie 2010

Pasiune mexicana pentru fotbal

Pasiunea pentru fotbal atinge cote maxime în Mexic în perioada Cupei Mondiale. După ce Mexicul a pierdut ultimul meci din grupa A, scor 0-1 cu Uruguay, eşecul şi evoluţia echipei au fost discutate în plen în Camera Deputaţilor, iar unul dintre membrii acesteia, Eric Rubio, a afirmat că selecţionerul Javier Aguirre ar trebui citat pentru a explica tactica şi schimbările din acel joc.







"Poate că este o propunere folclorică, dar cineva trebuie să îl interpeleze pe acest domn într-o chestiune care îi interesează pe toţi mexicanii", a spus Eric Rubio, secretarul Comisiei de Comunicaţii din Camera Deputaţilor.






După ce au sărbătorit victoria cu Franţa ca şi cum ar fi câştigat Cupa Mondială, mexicanii nu se pot obişnui cu gândul că naţionala lor a pierdut în faţa Uruguayului şi că, în consecinţă, nu au câştigat grupa A şi vor fi nevoiţi să joace în optimi contra puternicei Argentina şi nu împotriva Coreei de Sud.






Presa, oamenii de fotbal şi suporterii îi reproşează lui Aguirre că s-a încăpăţânat să-i bage şi să-i ţină în teren pe atacanţii Cuauhtemoc Blanco şi Guillermo Franco şi, mai ales, că l-a înlocuit pe Andres Guardado, poate cel mai bun mexican în prima repriză a meciului cu Uruguay. "Va trebui să ne spună de ce l-a titularizat pe Blanco, de ce l-a schimbat ep Guardado şi de ce nu l-a folosit pe "Chicarito" Hernandez", a spus Rubio, citat de publicaţia Reforma.


                           Zadkielix alias D.M

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu