Translate

duminică, 27 iunie 2010

Argentina isi respecta blazonul-e in sferturi

Argentina s-a calificat în sferturi după ce a deschis scorul cu un gol controversat







La fel ca şi în meciul Angliei cu Germania, unul dintre arbitrii de margine a contribuit la stabilirea echipei care merge în sferturi. De data asta Argentina a fost avantajată în dauna Mexicului.

 



Furat de meci, omul responsabil cu circuitul video în stadionul "Soccer City" a uitat să "cenzureze" reluarea golului marcat de Tevez în minutul 26. Mexicanii au revăzut faza pe tabelă şi s-au repezit pe bună dreptate spre asistent. Au fost momente de derută, cu un stadion aşteptându-l pe Rosetti să îşi reconfirme golul sau să scrie istorie. A ales prima variantă spre bucuria lui Maradona, pentru care cuvântul fair-play nu există nici ca antrenor. Putea să fie decent în manifestări după o astfel de fază. Dar probabil că nu mai e mult până când şi în fotbal "proba-video" va fi mai puternică decât erorile acestea incredibile.






Mexicanii nu acuză atât şocul faptului că au primit gol, cât felul în care l-au primit şi se prăbuşesc. Osorio comite o greşeală incredibilă, îi oferă mingea lui Higuain şi vârful Realului nu poate rata. E 2-0 şi Argentina se gândeşte la revanşa cu Germania. Totul a continuat într-o tensiune de nedescris, cu jucătorii îmbrâncindu-se pe teren, dar şi în afara lui. În drumul spre vestiare, la pauză, Heinze s-a certat cu un om din stafful Mexicului şi s-a format un meleu ce ar fi putut degenera. Culmea, i-a despărţit Maradona. Cel care face ce face şi e din ce în ce mai mult centru atenţiei la Mondial. Din fericire, în primul rând fotbalistic.






La reluare, Tevez face 3-0 cu o "rachetă" plasată perfect de la 25 de metri. Ce mai contează faptul că mexicanii începuseră meciul cu două situaţii mari în primele 15 minute, una dintre ele când Salcido a prins şutul Mondialului de la 35 de metri, dar bara a salvat Argentina. Era prea târziu şi când Mexicul s-a trezit şi a marcat prin Hernandez ('71). Pare Mondialul Argentinei.






Iata echipele de start:






Argentina: Romero - Heinze, Burdisso, Demichelis, Otamendi - Di Maria, Mascherano, M. Rodriguez - Higuain, Messi, Tevez






Mexic: O. Perez - Osorio, F. Rodriguez, R. Marquez, Salcido - E, Juarez, Torrado, A. Guardado - Dos Santos, J. Hernadez, A. Bautista


   Sursa
http://prosport.ro/

                                                     Zadkielix alias D.M




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu