Translate

duminică, 27 iunie 2010

Germania umileste Anglia-4-1!

Englezii au pierdut in fata nemtilor cu 1-4, fiind eliminati de la Cupa Mondiala.



Unul dintre cele mai asteptate meciuri din optimile de finala ale Campionatului Mondial s-a incheiat cu o infrangere umilitoare pentru elevii lui Capello. Englezii au mai pierdut in fata nemtilor si In 1990, in semifinalele Campionatului Mondial, si 1996, la Campionatului European, dupa loviturile de departajare.






Desi pentru Anglia au evoluat unii dintre cei mai buni fotbalisti din Europa, precum Defoe, Rooney, Gerrard sau Lampard, Germania a reusit sa inscrie de patru ori.






Rezumatul partidei






Germanii au inceput excelent meciul. In minutul 21, Neuer a degajat o minge pana in careul advers la Klose, atacantul neamt i-a luat fata fundasului Upson si a sutat direct in plasa. Ozil a marcat pentru 2-0 in minutul 32, dupa o pasa a lui Klose. Englezii pareau ca au capitulat, insa elevii lui Capello au avut puterea sa revina. Upson, a inscris pentru 2-1. Din minutul 38 Anglia incepea sa spere.







In minutul 39, Lampard a reusit sa egaleze! Bomba pentru englezi insa, arbitrul n-a validat golul. Toata lumea de pe stadion a vazut, mai putin arbitrul. Calvarul pentru englezi a inceput in minutul 67, cand Thomas Muller a ajuns in careu si l-a executat cu sange rece pe David James. 3-1, Germania. Muller a marcat din nou, dupa un contraatac ca la manual lansat de Mesut Ozil, in minutul 69. 4-1, Germania.














Anglia nu a mai fost in stare sa mai atace, iar partida s-a incheiat cu o victorie de rasunet a Germaniei. Fotbalistii lui Low vor juca in sferturile de finala cu castigatoarea din meciul Argentina - Mexic








Scor final Germania-Anglia: 4-1.






Formatiile de joc:






Germania: 1-Manuel Neuer; 16-Philipp Lahm, 3-Arne Friedrich, 17-Per Mertesacker, 20-Jerome Boateng, 13-Thomas Muller, 6-Sami Khedira, 7-Bastian Schweinsteiger, 10-Lukas Podolski, 8-Mesut Ozil, 11-Miroslav Klose






Anglia: 1-David James; 2-Glen Johnson, 15-Matthew Upson, 6-John Terry, 3-Ashley Cole; 16-James Milner, 4-Steven Gerrard, 8-Frank Lampard, 14-Gareth Barry; 19-Jermain Defoe, 10-Wayne Rooney.
 
                                                                                 Zadkielix alias D.M

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu