Translate

joi, 17 iunie 2010

Franta aproape de a fi eliminata de la Mondialele din 2010

Partida dintre Franta si Mexic a fost una umilitoare pentru “cocosi”, unde au aratat, inca o data, faptul ca sunt doar o adunatura de fotbalisti cu renume si nu formeaza o echipa in adevaratul sens al cuvantului. Mexic a invins cu scorul binemeritat de 2-0.







In meciul dintre Franta si Mexic nu au fost importante doar punctele, ci si castigul pe plan moral. Echipa lui Domenech este criticata dur de cateva luni incoace.
 Nu ma i incape niciun fel de indoiala! Antrenorul nu reuseste sa gaseasca planul de joc castigator,(poate nici in stele!!!) iar echipa seamana mai mult cu o adunatura de vedete, decat cu o echipa in adevaratul sens al cuvantului. In schimb, Mexicul a fost foarte motivata sa castige dupa ce, in meciul cu Africa de Sud a scapat victoria printre degete.






Mexicanul Dos Santos a inceput in forta meciul, vrand sa inscrie cat mai rapid. Insa nu a fost lasat de catre arbitrul de tusa, care a semnalizat eronat un ofsaid. Dupa amenintarea sutului lui Vela, francezii si-au mai revenit si au asediat careul mexican. Nu au reusit sa fructifice nicio ocazie. Franco a dat cateva emotii francezilor dar sutul sau a trecut peste transversala.


 


Suporterii mexicani au facut viata grea francezilor, fluierand fiecare actiune a lor. Portarul francez a iesit neinspirat la o faza, iar Barrera a reluat cu capul pe langa poarta. Lipsa de vlaga a lui Anelka s-a observa tin jocul slab pe care l-a facut.






In repriza a doua, Anelka a fost inlocuit Gignac. Franco a continuat seria ocaziilor pentru Mexic, dar “Jabulani” refuza sa intre in poarta. Scorul a fost deschis de mexicani in minutul 64 cand Hernandez a plecat dintr-o pozitie aflata la limita ofsaidului si a inscris cu poarta goala. Francezii nu au reusit sa isi revina dupa lovitura primita, jocul lor nu se leaga si joaca haotic. Scorul este majorat la 2-0 in minutul 77, prin sutul impecabil a lui Blanco. Partida s-a incheiat cu victoria Mexicului, iar Franta este cu un pas inafara Mondialului. Domenech trebuie sa fie gata sa primeasca inca o portie de critici, nelipsite din meniul Frantei in ultima vreme.
 INTR-UN CUVANT, vicecampioana mondiala e la un pas de a fi eliminata..."Cocoşi" cocoşaţi!
 De-abia astept acest moment...
:)
                                      Zadkielix alias D.M

7 comentarii:

  1. Mare bucurie ca au pierdut aia care ne puneau noua sigla cu vioara, Sa le punem si noi acum sigla cu banana ca atata merita

    RăspundețiȘtergere
  2. M-am bucurat la golurile mexicanilor de parca era nationala noastra.
    In sfarsit, cineva a batut un cui in cosciugul coloratilor astora, care se credeau stapanii lumii. Cel mai rau mi-a parut pentru Ribery!
    VIVA MEXICO!

    RăspundețiȘtergere
  3. Adevarat...
    S-au "fript"cocosii acestia infecti!:D
    Dumnezeu e sus si vede! N U DE ALTA, DAR s-au bucurat ca milogii dupa hotzia cu irlanda..:)
    AU REVOIRE LA FRANCE!:))

    RăspundețiȘtergere
  4. Din pacate, pentru noi, Domenech va fi dat afara! El a batut mar un singur antrenor (?!): pe Piturca!! Acum va veni un antrenor care stie meserie si va fi mult mai greu pentru nationala noastra!

    RăspundețiȘtergere
  5. Adieu, "les bleus"! Franţa, de doi bani speranţe pentru optimi!
    Uruguay şi Mexic se vor întâlni în ultima rundă şi un egal le-ar califica pe amândouă naţionalele, indiferent de ce se întâmplă în Africa de Sud - Franţa. Presupunând că cele două formaţii din America vor juca la victorie, deşi riscurile sunt mari, Franţa nu e sigură de calificare, nici dacă învinge reprezentativa ţării gazdă. Principalul criteriu la CM este golaverajul, iar "cocoşii" stau mizerabil la acest capitol: 0-2, după două meciuri. Mexicul are golaveraj favorabil, 3-1, în timp ce Uruguayul stă cel mai bine, 3-0. Aşadar, pentru a se califica, Franţa are nevoie ca fie Uruguay, fie Mexic să se impună, iar ei să se impună la o diferenţă suficient de mare încât să răstoarne clasamentul golaverajului.

    RăspundețiȘtergere
  6. "Da nu facem show! Ei, si?Nu-mi pasa noi suntem campioni!" J Mourinho

    RăspundețiȘtergere
  7. Echipa FranteI merita in schimb toata admiratia pentru evolutia calitatii jocului lor atat la ultimile mondialE , cat si la campionatul european
    AM AVUT CHIAR SANSA asistam la o infrangere a unei echibe bineinchegate din punct de vedere al disciplinei si aranjarii locului FIECARUI jucator in teren!
    In schimb a semanat cu o echipa uratita, plina de jucatori ce nu au excelat in fata portii in niciun minut!
    Pe final vreau sa punctez si alt aspect!Cam asa stiam ca se straduie sa joace Franta de fiecaredata demn fara abateri grave ale jucatorilor SI CU un joc legat si ferm...

    RăspundețiȘtergere