Translate

marți, 1 iunie 2010

CATERINCA Maxima!

 Gigi Becali ne anunta ca in sezonul 2010 Piturca va castiga Cupa Campionilor cu o echipa noua

 Informatie in exclusivitate!
 Cei ce-l vor considera pamflet sa binevoiasca sa comenteze!
Informatia mi-a parvenit de la Gigi Becali, omul si conducatorul de club ce a avut inspiratia sa-l inscrie la un turneu de poker pe numitul Victor Piturca,versat jucator intr-ale barbutului. O informatie in exclusivitatemi-a parvenit si se leaga de participarea la turneu a numitilor Michele Platini, Barack Obama sau Ahmanedimejad.
Gigi Becali este sigur ca Piturca il va intalni in finala pe Platini si ii va lua tot inclusiv trofeul mult ravnit de clubul din Ghencea, lucru ce nu s-a mai intamplat din luna Mai a anului de gratie 1986...


Cat priveste, cheltuielile aferente si achitarea taxei de participare, totul pare ca si rezolvat!
 Aceasta consta in sapse cai aratosh shi frumosh, mandretea oierului, "pur-sange", porecliti "viitorii Campioni"! Se cunoaste de asemenea ca, in aceasta perioada destul de neprielnica, cum-necum, totul  a fost achitat de Gigi atat in bani gheatza shi lichizi cat shi in oi, agricultorul din Pipera declarand in stilul caracteristic urmatoarele:
 " Bah fratzilor! Ce ma? Doar nu ma credetzi pe mien fraier... Ca doar am shi eu asha revelatzie, simt calul ca shi omul...Shi inca ceva  nu tine la mine cai ca mi zdrangane potcoavele in cap si nu imi inteleg pacea shi toate gandurile."


Pentru sezonul competitional 2010-2011, Gigi Becali pregateste o surpriza. Cum altfel decat sa-si multumeasca suporterii. aflati in proces de "apropiere" fata de culorile si palmaresul echipei ros-albastre?
Pe aceasta criza, domnia sa a cumparat deja o echipa curajoasa formata din cimpanzei,babuini tocmai din insorita  Africa cu care va inlocui intreg defectivul din 2009 al Stelei.
Ex-finantatorul Stelei recunoaste ca i-a vazut doar la televizor evoluand, pe canalul de sport Animal Chanel Plus, insa este sigur ca flerul sau nu il inseala, iar aceasta investitie va merita cu varf si indesat, datorita realeleor calitati ale acestor primate inteligente si dezvoltate. Impresarul lor, domnia sa Victor Becali ii asteapta chiar in aceste momente la aeroportul special cu  mai multe custi si limuzine pentru a-i duce direct pe gazonul din Ghencea, spre a se acomoda cu conditiile climaterice si obiceiurile neaose.
 Pana la alte desfasurari de evenimente, am avut onoarea de a va informa,

                                             Zadkielix alias D.M

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu