Translate

vineri, 11 iunie 2010

Confirmarea "motanului" ca si turnator

Ca sa vezi.... Se demonstreaza ceea ce se stia, cu foarte mult timp in urma!

 Sub tencuiala unui stat modern scârţâie din toate proptelele – vechi şi noi – o şandrama feudală pe nume Romania!Da,sistemul de funcţionare e de tip suveica.




România nu este stat social? Este, insa s-a mogulizat si au facut altii politie politica!
Acest fonfait, supranumit" profesor" este probabil cea mai mizerabila creatura de pe pamint!!!ca profesor, am avut bucuria sa vad cum este facut praf de unii sau altii!

Nu este nici stat capitalist!
Surpriză?
Nicidecum!

Sunt doar două diferenţe între feudalismul medieval şi cel contemporan.
Daca in Evul Mediu fiecare nobil avea ceva de administrat, acum in lumea crizata a mogulilor, fiecare are ceva de turnat si de aruncat in stanga si-n dreapta!

A doua diferenţă: la vârf nu există un „Domn”, ci doar un sistem de privilegii care se autoperpetuează şi care funcţionează ca o inteligenţă colectivă. Are o strategie de conservare, îşi trimite reprezentanţi la vârf pentru a-i servi interesele şi distribuie eficient sarcinile în interior. Cum arată ierarhia?
Va spun...Moguli si fraieri...


Cine uita trecutul e condamnat sa-l repete! E o fraza unanim recunoscuta! Cati oameni a pagubit ca sa ajunga el momentan sa ajute doar cativa?
 As dori sa accentuez acest aspect deoarece ar fi o posibila motivatie cam...de ce avem traiul acesta..."luxos"...
 Datorita unor oameni ca Felix noi romanii suntem asa saraci, DEOARECE au furat sacul cu totul si nu ne-au lasat nimic, iar din sacul acela arunca si ei un pumn cu bani ca sa ia ochii prostilor si naivilor iar de restul se lafaie.
 Vi-l aduceti aminte cand perora ..." Dati-mi 1 miliard de euro si promit ca de 800 de milioane sa construiesc case la saraci iar restul sa-mi ramana mie, oricum o sa fiu un erou pentru majoritatea!"
 Nimic mai fals!
CAT DESPRE IMPERIUL " ANTENELOR" CLADIT PE BANI MURDARI, NICI NU SE MAI PUNE PROBLEMA!
Pe final as mai adauga ceva, un soi de  mini-concluzie...
 Daca Hitler si Stalin ar fi trait si i-ar fi dat si LUI niscaiva firimituri din agoniseala stransa din crime ar fi fost oare multumit?
Nu cred, deoarece din turnatoriile lui sunt oameni care si-au terminat carierele inainte de si le incepe.Turnatoriile luii au distrus familii!Diferenta intre un criminal care mituieste si unul care nu mituieste este ca cel care mituieste isi face cei mai multi adepti, din simplul fapt ca pozeaza in om nobil, dedicat culturii, artei sau copiilor!
 Revoltator de trist...
      Am si o dedicatie pentru domnia sa....din toata inima!
 
 

Un comentariu:

  1. Mda... Si cum facea motanul care se gudurea cu coada in sus si cu gherutele scoase? Aiii? Facea bine, asa-i? Se rasfata singur dar mai ales lumea de langa el il lauda si il rasfata... Manca-l-ar mama!!! Dar stii ceva? Lumea a gresit, deoarece acest motanel s-a dovedit a fi un animal tare rau si nesimtit... a facut mult rau la oamenii care l-au adirat si i-au inghitit parul din respect (poate) si l-au lasat sa se joace cu ce a vrut el...stii la ce ma refer!

    RăspundețiȘtergere