Translate

marți, 8 iunie 2010

Ultima gaselnita din cercetare-Pamflet

Doamnelor si domnilor,am onoarea de a va informa ultima descoperire in materie!
 Pe acest Pamant,un cercetator celebru american a facut o descoperire epocala, ceea ce putini isi imaginau a fost demonstrat, respectiv ca viata traita de majoritatea oamenilor este o viata artificiala si nicidecum naturala.

Descoperirea a fost facuta in laborator in timp ce cercetatorul consuma o sticla de suc expirata dar si plina de e-uri si un hamburger la fel de toxic. Atunci el a avut revelatia de-a dreptuldevastatoare in caresi-a imaginmat, fara de niciun fel de capriciu cum ca mancarea este nenaturala. Apoi a deschis televizorul si a realizat ca mai toate stirile sunt niste  facaturi in genul minciunilor.Mai departe, omul nostru, savantul de renume mondial si spatial a avut inspiratia de a se uita pe geam si a vazut oameni care semanau in mod sinistru, fiecare miscare a lor parea robotizata. A scris repede o formula matematica si s-a apucat de calculat.

Rezultatul?
 Nu v-ar veni sa credeti!Viata este artificiala in buna parte, a anuntat cercetatorul care a tinut sa multumeasca in mod deosebit cercetatorilor care au reusit sa demonstreze, in urma cu cativa ani, ca viata este superficiala.

 Adios?
 nICIODATA....Mai bine ar fi sa se ia o decizie si sa se starpeasca leprele astea, cat de curand!

                                                                          Zadkielix alias D.M

2 comentarii:

  1. Draga Dani, asa este, si stim cu to(n)tii care sunt marile "hibe" ale lumii in care ne ducem zilele. Traim prin mijloace in mare parte sintetice, ne folosim de substante create in laboratoare, in loc sa ne bucuram de resursele naturale....dar din diverse motive, unele economice, doar comoditate sau pur si simplu nestiinta, alteori poate fi vorba de ignoranta....nu gasim timp si energie pentru a schimba ceva.
    Advearul este ca noi toti contribuim la functionarea acestei vieti artificiale. Restul depinde de fiecare persoana in parte daca constientizraza si alege sa schimbe ceva ...macar in perimetrul ei...:)

    RăspundețiȘtergere
  2. viata e viata....atat....te-am recomdat la concursul "blogul lunii" la colegu serginiu..

    te astept la mine pe blog unde curuletz nastase s-a saturat sa tot auda de crimele comunismului..

    RăspundețiȘtergere