Translate

vineri, 21 mai 2010

Adios Becali!!

Adios Becali?
 
 Adios Becali sau mai bine zis mai prost de atat chiar nu-mi imaginam!
 Ministerul Apărării a reziliat contractul lui Becali de pe Ghencea și l-a trimis "lejer" la păscut oi,tocmai la Buzău. Distinsul domn Becali afirmă că va face revoluție, că de fapt ministerul vrea să aducă acolo altă echipă și că el ia palmaresul și echipa și joacă pe Lia Manoliu de la anul.
 Sanchi! Poate in "divizia prieteniei", in cupa europeana a valizelor si a antrenorilor schimbati la fiecare luna......
 Ghencea e reprezentată de Stadionul Ghencea, de amintirile de acolo, de istorie. de palmares, de oamenii care merg la stadion, de fanii care își cheltuie banii de țigări ca să intre la meci, de ciorile care vând semințe printre scaune, de mirosul gazonului întotdeauna prost și uscat. 
 
Becali? Nu vreau sa jignesc dar a inceput sa semene exact ca un mare Nimeni CE NU PREA MAI ARE AER în praful istoriei.
Echipa actuală?
 
 Si aici, cu parere de rau trevuie sa spun ca este asemenea unui rateu care nu spune nimic nimănui. Așa cum AEK a ajuns Poli Timișoara, să aducă altă echipă și să joace sub denumirea CCA. Da, o să țin cu CCA-ul.
Iar Becali ar cam trebui să joace cu oile la Buzău, să facă echipe, să demită antrenori.
Asteptarea poate fi primejdioasa atunci cand e un termen diferit fata de “rabdare”. Viata inseamna rabdare si inteligenta. Asteptarea in sensul de amanare, de bluf nu duce nicaieri....
 Asadar, nu mai trebuie sa stagnam...
 Se stie si cu aceasta inchei....
Cand asteptarea se impleteste cu speranta rezulta un combustibil puternic care alimenteaza dorinta de a trai!Si istoria nu inseamna Becali sau Steaua nu va inceta sa existe si dupa el...

  Fortza Steaua! 


                                                                         Zadkielix alias D.M

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu