Translate

joi, 20 mai 2010

Ce au avut si ce au pierdut...cu mitingul de ieri

Aceasta sa fie oare rezolvarea?

 O scurta comentare a ceea ce a rezultat, realizata de un nespecialist...

 Pana una-alta mr Boc face ce trebuia sa faca acum "n" ani, adica taie din hiper-birocratia de la noi. Citeam azi pe undeva ca Margaret Thacher a infruntat greve crunte pentru ca a redus aparatul bugetar de la 750,000 la 550,000, dar totusi Romania e o tara cel putin de 3 ori mai mica fata de UK asa ca nu pot sa inteleg cum Romania ar putea sa intretina un aparat birocratic cel putin de 3 ori mai mare raportat la numarul de locuitori…


Eu ma tot miram ca nu iese mai repede cu ceva concret dat fiind ca seful i-a trasat directive. Pe de alta parte cum sa faci reforma cu un partid din care cea mai mare parte sunt la fel de reactionari ca in celelalte care e aliat cu ungurii si cu partidul traseistilor. Pai cine dintre astia or sa voteze sa se reduca numarul de parlamentari cum s-a votat la referendum?


Trebuie aduși din afara României oameni competenți dacă țara asta nu are oameni pregătiți, nu se poate menține incompetenți în funcție sa sufere milioane de oameni nevinovați pentru niște lepre comuniste.


LA LADA DE GUNOI CU LEPRELE COMUNISTE!!!
IMEDIAT! Fara de comentarii, fara dce analize si fara de mila!!!

  Si sa nu regretam, peste ani ca nu am avuit niciun viitor si nu am fost "proiectati" la timp.
  Pana una-alta, concluzia ar fi in refrenul baietilor de la Guess Who...

  

                                                                         Zadkielix alias D.M

3 comentarii:

  1. Unul dintre cele mai triste bancuri pe care le știu de dinainte de 1989 este o urmare, probabil, a Primăverii de la Praga. Se zice că un praghez se uita uimit cum, pe un bulevard al capitalei Cehiei, înainta, într-o duminică, la amiază, un tanc american, cu steaguri și stegulețe ale SUA. Se freacă omul la ochi, dar imaginea ramâne, mai mult, apare un alt tanc cu steaguri americane și soldați gălăgioși, care strigau „Freedom, Freedom!”. Omul se apropie temător de tancuri, apoi prinde curaj si strigă cu vocea gâtuită: „Americans?”, „Freedom?” Dar unul dintre soldați îi răspunde râzând și suflând dintr-o trompetă de hârtie: „Niet, ruski carnaval!”

    Un banc despre cum își bate istoria joc de noi câteodată, despre cum rânduiește Dumnezeu modul în care ne cheltuim sparanțele sau visele. Îmi aduc aminte acest banc în situații de deznădejde sau atunci când văd oameni care nu au simțul istoriei si visează la cai verzi pe pereți.

    RăspundețiȘtergere
  2. Corecta analiza!
    Si nu de Revolutie ar fi nevoie,ci de niste politicieni&guvernanti mai responsabili.
    Incendierea unor cladiri si masini,snopitul in bataie al unor forte de ordine si al unor cetateni nu vor aduce bani la buget,nu vor restructura economia extrem de subdezvoltata a acestei tari.
    Iar ura si dihonia semanate de prefaratul unora,dl.Basescu,nici acestea nu vor aduce rezolvarea situatiei(decat eventual in sens malthusian).
    Pana la urma,intrebi ca bolsevicul de antart:ce e de facut?
    Sau pentru tineri,hamletizarea e mai in voga ca niciodata!
    A mai ramane sau nu in Romania?
    In orice caz,s-a furat in tara asta,in acesti 20 de ani,cum nu s-a furat per total in Ungaria,Cehia si Polonia,fosti comilitoni intr-ale CAER.
    Imi permit o intrebare:dumneavoastra/dumnealor,demnitarii romani de inalt nivel,cand ajungeati/ajungeti in strainatate,va gandeati/ganditi vreodata si vreo clipa ca sunteti priviti ca fruntasi si diriguitori ai unui stat aflat pe pozitii fruntase in clasamente despre coruptie,saracie,boli datorate nivelului scazut de trai si altele asemenea?
    Pe de alta parte,cum vedeti dvs.posibila iesire din marasm?

    RăspundețiȘtergere
  3. Tot un banc:
    -Mosule,zicea un prim-secretar, gasim oameni cu care sa facem o revolutie in agricultura in comuna asta?
    -Nu stiu daca gasim oameni pentru revolutie, da` pentru o razmerita tot gasim noi, tovarase prim-secretar.

    Nu de schimbarea regimului prin revolutie avem nevoie, ci de plecarea de la conducerea tarii a celor care prin incompetenta lor duc tara in situatie prerevolutionara.
    Stiti bine ca o revolutie neinsotita si de o lovitura de stat ramane o simpla rascoala!
    Mai simplu… se da o lovitura de stat si apoi i se spune REVOLUTIE!!

    RăspundețiȘtergere