Translate

miercuri, 5 mai 2010

Speranta de viata in Romania va fi modificata

                Motto
”La aur dacă nu lucrezi cu Dumnezeu, atunci numai cu dracul poți lucra”

   In vreme ce in unele spitale din Romania se moare pe capete in conditii mai mult sau mai putin speciale, Institutul National de Gerontologie şi Geriatrie „Ana Aslan" face o declaratie soc-omul si deci si romanul ar putea trai pana la 120 de ani.

   Intrebati ce ar putea face oamenii in ultimii 40 de ani de viata, adica de la 80 la 120 de ani, reprezentantii Institutului ne-au declarat: „Noi i-am spus  pana si lu Barack Obama ca daca mai minte vom parasi Institutu, in semn de protest. Ce sa va spunem noi? Din punct de vedere medical e posibil, dar nu la noi! 

Propun ceva mai interesant! Sa-si tocmeasca domn’le specialisti in comunicare, in propagandistica deoarece e de jale daca va fi criza asta perpetuu.
. Asa, si ca sa va raspund. 40 de ani viata impartiti la 5 ani de mandat de cate 4. Iata cate asteptari de marire a pensiei poate avea omul in decursul ultimilor sai ani. Deci sa stea si sa astepte, speranta dupa cum vedeti exista Eficientizarea depinde insa si de cascavalul existent cat si de starea de bine, de huzur ce se poate instaura.” 

 Pana una alta. continuati sa numarati! Cu voce tare, evident! 


                                                     Zadkielix alias D.M

Un comentariu:

  1. Minuni se gasesc la fiecare pas. La fel si proiectele si studiile de cercetare ale institutiile specializate...Oamenii au nevoie de credinte si crezuri, nu pot trai fara sa stie ca undeva, cineva incearca sa schimbe ceva. orice ar fi acel ceva. Fain articolul. Love it. Muah! ( Delia )

    RăspundețiȘtergere