Translate

miercuri, 19 mai 2010

Nesimtirea demnitarilor are si ea o limita?

Oare cand se vor termina aceste proteste de-a dreptul nejustificate, cand alesii turbeaza de furie din pricina diminuarii privilegiilor?
Intr-o tara in paragina, in care fiecare demnitar trage doar pentru el, sa fure cat mai are ce,aceasta propunere vine cumva firesc, pe firul evenimentelor aflate in desfasurare.
 Dar, fara a despica firul in patru, oare cat vor rezista "alesii neamului" in aceste conditii?
 Nu cumva li se va face rau din aceasta cauza? Nu cumva nu vor mai da randamentul scontat?
 E o nesimtire crasa ca acesti neispraviti de parlamentari, sa aiba pretentia sa stea la hoteluri de 5 stele. Poate ca o buna intrebare ar fi fost de ce anume nu  li s-au redus pana acum aceste cheltuieli?
 Ar trebui sa-i scoata din Palatul Parlamentului, sa-i mai imputineze si sa-i duca intr-o cladire mai mica. Intretinerea Palatului parlamentului costa o avere.
Si pentru cine anume cheltuim? Pentru niste neispraviti care se uita la filme deocheate atunci cand binevoiesc sa vina la servici. Ca de regula, ei chiulesc, caci se "ocupa de problemele din teritoriu"...
 Si sa nu ziceti ca exagerez.Uitati-va aici, din pura curiozitate!
 Mai aveti ceva de comentat sau de adaugat?

  LA TREABA CU VOI! RESTRUCTURAREA se va face, daca nu, macar pe cealalata lume, cand mai mult ca sigur vor primi rasplatirea ce li se cuvine!!!!

                                                                         Zadkielix alias D.M

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu