Translate

duminică, 30 mai 2010

Incompetenta Nationalei de fotbal in meciul amical impotriva Ucrainei

Bataia de joc continua?
Reprezentativa României a înregistrat, sâmbătă, prima înfrângere în faţa naţionalei Ucrainei din istoria meciurilor directe, în urma eşecului suferit, scor 3-2 (1-0), într-o partidă amicală, disputată în deplasare, la Lvov.

 Cat priveste scandalurile ce macina aceasta nationala, totul parca "se asorteaza"...
 Am devenit mici si fara de insemnatate pe harta fotbalului mare.
 Un exemplu in plus?
 Peste1 saptamana incepe "balul" sud-african , unde nu am obtinut biletele.
 Insa am devenit "decisivi", prin plasarea de voturi decisive acordate Frantei pentru a organiza turneul final din 2016  pentru a sponsoriza inca nspe ani, o candidatura de-a lu Sandu...
 Penibil....

 Mai jos, spicuiri din Prosport....
  " Naţionala a rămas fără Adrian Mutu şi este posibil să rămână şi fără cel de-al doilea fotbalist exponenţial, căpitanul Cristi Chivu. În funcţie de şansele de calificare pe care România le va avea în viitoarele preliminarii, fundaşul lui Inter ar putea să renunţe la tricoul roşu al naţionalei mai devreme decât s-ar fi gândit oricine.




Fotbalistul lui Inter a avut o ieşire atipică pentru el la conferinţa de presă premergătoare partidei cu Ucraina, când a anunţat că intră în silenzio stampa pentru un an de zile. "Nu vă convine, luaţi-mi banderola", a fost explicaţia şoc al fundaşului.



"Cristi aşteaptă un an! Unor jucători li se va lua pofta de a veni la lot"



Declaraţia plină de mister a lui Giovani Becali, de aseară, lasă, fără îndoială, loc la interpretări şi alimentează zvonurile conform cărora Chivu se gândeşte să spună "pas", în viitorul apropiat, naţionale Se pare că fotbalistul care tocmai a cucerit Liga Campionilor este extrem de afectat de faptul că toată lumea îl arată cu degetul pentru rezultatele negative ale naţionalei şi consideră că nu este normal, chiar dacă este căpitan, ca toate oalele să se spargă în capul său.



"Cristi aşteaptă un an să vadă modul în care merg lucrurile în fotbalul românesc. Oricum, dacă vom continua cu aceste rezultate negative, unor fotbalişti li se va lua pofta de a veni la naţională", a spus Giovani Becali, la gsptv.






Presiunea este enormă pe umerii lui Cristi, care îşi dă seama că nu va ajunge niciodată la performanţe notabile cu echipa naţională, indiferent cât de mult şi-ar dori. După meciul de la Belgrad, când "tricolorii" au fost măcelăriţii şi toată lumea i-a criticat extrem de dur pentru prestaţia avută, Chivu a avut un discurs ciudat. Între timp dat uitări, mesajul căpitanului de după meciul cu Serbia era clar: "Mă gândesc să renunţ". Luate drept nişte vorbe cauzate de nervii inerenţi după un aşa eşec, acestea revin, din păcate, în actualitate.






"Chiar nu vreau să vorbesc acum, pentru că s-ar putea să-mi pară rău mai tarziu. Dacă vorbesc acum, o să iau o decizie pripită şi nu am chef .", spunea căpitanul naţionalei, după meciul de tristă amintire, de la Belgrad.






Totul a început în 2005






Cristi Chivu este extrem de afectat de insuccesele naţionalei, lucru care a fost sesizat încă din 2005. Atunci, după un 0-2 cu Olanda, fundaşul a izbucnit într-o serie de critici la adresa "generaţiei de aur".






"Ia mai lăsaţi-mă în pace cu Generaţia de Aur! Ce mare lucru a realizat? Stăteau toţi cu fundul în poartă şi îl aveau la mijloc pe Hagi, care le făcea tot jocul", a tunat fundaşul, care a jucat până acum la două Campionate Europene (în 2000 şi în 2008), dar n-a prins nicio Cupă Mondială."






11 ani au trecut de la debutul la naţională al lui Cristi Chivu






70 de selecţii are fundaşul lui Inter la naţională






3 goluri a înscris Chivu pentru tricolori, primul - unul memorabil - cu Anglia, la CE 2000

 

                   Zadkielix alias D.M


   Sursa:
 meciul de trista amintire Ucraina vs Romania 3-2 si
http://prosport.ro/

Un comentariu:

  1. sa se drogheze mai putin , sa curvareasca mai putin, sa umble mai putin prin cluburi de noapte si sa se antreneze mai mult daca vor valoare...

    RăspundețiȘtergere