Translate

luni, 17 mai 2010

Reactii dupa un eveniment "planetar". peripetii cu de-alde Boc

Ai zice – şi am zis multă vreme – că Piti Boc e un ardelean cumsecade. Molcom, politicos şi cumpătat, modest pînă şi la statură, seamana asemeni unui băiat anost, dar de treabă…



un om bun de care stau departe viclenia, ura, pizma, stri¬gătul frustrării sau ghiorăitul visceral al răz¬bunării. Ei bine, ne-am (şi v-aţi) înşelat. Boc e în secret o mică fiară. Sufletul lui de ţărănuş clocoteşte pe ascuns…Fierbe clocotind, fierea-ntransul!






Tare trebuie să-l mai fi înecat furia pe premierul Româ¬niei dacă a ame¬ninţat, prin interpuşi, companii străine.


Dupa celebrul pamflet  (il gasiti aici imbogatit de subsemnatul)in care era atat de bine ilustrat, el a lansat ceva in eter!Suna cam asa…”Dacă mai daţi publicitate la Realitatea-Caţavencu, o să aveţi probleme. “


Asta e, în esenţă, gîndirea glandulară, na¬nică şi freudiană a staffilobocului.






Şi trebuie să recunoaştem că, dacă la înălţime n-a avut cum, la ticăloşie aproape că l-a întrecut pe antecesorul său pesedist, Adrian “ Bombonel” Năstase.


Pe final vreau sa va semnalez cate ceva! Aseara a fost “maretul” eveniment AC/DC…Un personaj a fost si astarnit senzatie!


Evident ca este vorba despre Emil Boc, care a fost prezent aseara la concertul AC/DC. Fan infocat al rock-ului si manelelor care se impletesc foarte bine in capul primului ministru, acesta nu a scapat ocazia sa-i vada LIVE pe legendarii rockeri.






Aflat in primul rand al spectatorilor, Emil Boc a lesinat, oboseala si datul din cap, consumul excesiv de droguri si alcool l-au rapus pe acesta, respiratia bouche a bouche care l-a adus la viata, fiind facuta de o persoana pe masura- SPP-istul Tuzgurranu si prietenul sau Brate Lungi si Ferme care au lesinat si ei ulterior, datorita emotiilor de a-l… saruta pe acest pinguinul.


Daca membrii trupei AC/DC au fost intampinati cu urale, prezenta primul ministru a fost intampinata cu traditionalele huiduieli de pe stadioane, singura scapare fiind aceea de a se amesteca in multime.


Trebuie sa remarcam si un mic avantaj: statura, dar si prezenta protectoare a corpului de batausi cu muschi si fara de creier detasati pentru concert. Ca si o mini-concluzie, problem ace s-a lasat de o parte ar fi fost faptul ca Marean Vanghele a intrat in depresie, datorita faptului ca nu a fost prezent si el aseara la concert. Tot asa se pare ca Ion Iliescu si Mircea Geoana – prezenti la eveniment, nu au vrut sa iasa sis a sara in ajutor,fiindc-au ascuns acestuia aerul si l-au “impozitat” pe cap de ,..stafiloboc…


Ura si la SPITAL sau la nebuni! Viceversa e recomandabila , numai cu capete-n gura!

                       Zadkielix alias D.M

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu