Translate

joi, 13 mai 2010

Impotriva Sistemului, alte creatii muzicale

ASCULTATI AICI ACEASTA CREATIE ANTI-MANELISTA!

 K-gula, Brugner, Stoe Toxxic, Nai'gh'Ba, Dj Undoo şi DJ Dox, reuniţi sub titulatura "Grupul de rezistenţă", au lansat piesa "1 %", care se vrea a fi un protest la adresa manelizarii României.



Mesajul piesei pleacă de la declaraţia preşedintelui Traian Băsescu, conform căreia 99 % din populaţia României ascultă manele.

  Ma bucur de o asemenea initiativa!
 Sustin si as mai adauga inca ceva...
 
In actuala conjunctura, Romania are ceva din acel aer mafiotic sud-american in care se refuleaza  toti acesti politicieni ce au de arattat intreaga lor bataie de joc prin actiuni si prin vorbe.
 Pentru a schimba ceva, trebuie facut ceva. Dar, lasand mesajele puternice, oarecum veninoase, oare chiar  vor crede ca o sa auda Domnul Presendinte al tarii aceasta melodie si isi va schimba strategia politica deoarece altii au o alta viziune?
 Din pacate, am redevenit o tara plina de filosofi, de oameni care (scuzati-mi expresia), latra din spatele zidurilor, create de societate sau de ei insisi. Am ajuns aici unde suntem deoarece lumea, in care ma inscriu si eu  am adus, tara aici unde este... intr-un punct mort!!!
 Nu conteaza in acest moment daca am fost prostiti sau de ce anume am fost ci ar trebui sa lepadam toate "mostenirile" si pacatele prezentului si ale trecutului si sa ne lipsim odata pentru totdeauna de aceasta  lipsa de profesionalism, dar mai presus de tot din lipsa de patriotism.
 Nu exagerez astazi, de Sfanta Zi a Inaltarii Domnului, de Ziua Eroilor!
 Prea multi farisei ce-si   vand tara si-si urasc semenii!Implicit au ceva si cu acest pamant pe care calcam si tot ceea ce inseamna Romania! Iubim oare lasitatea, minciunea, furtul?
 Uram tot ceea ce este rau in noi?
Dar cea mai importantă observație este aceea că, silindu-ne de a fi altcumva, nu mai tinem cont de aproape nimic!
Nu conteaza daca suntem  proprietari privați și/sau salariați, Am incetat oare să subvenționam aceste adevarate "gauri negre" ce sunt  “politicieni”, “partidele politice”, și “funcționari de stat” (politicienii și angajații guvernamentali nu plătesc impozite, ci sunt plătiți din impozite?)?
 Ar trebui sa ne trezim odata si odata la realitate! Nu de alta, o masura de a ne innoi ar fi aceea de a ne lansa concomitent, simultan cu luarea unei pozitii, fara a  accentua asa-zisa  risipa, dar fara a-i mai tolera pe cei ce au impresia ca ne conduc , fiind de fapt  asemeni “paraziților” și a tuturor actiunilor parazititare...
 

 
      Ascultati acest cantec, pe final!
 
                                       Zadkielix alias D.M

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu