Translate

marți, 18 mai 2010

Ce este FMI şi cine o conduce?

Ce este FMI şi cine o conduce? Documentandu-ma am inteles unele chestiuni ce le voi enumera mai jos.


Fondul Monetar Internaţional sau FMI sau IMF (în engleză), este o organizaţie alcătuită din 186 de ţări, care se ocupă cu bunăstarea şi menţinerea stabilităţii financiare peste tot în lume, printre scopurile acesteia numaranu-se promovarea angajărilor, susţinerea creşterii economice şi mai ales reducerea sărăciei.



Chiar credeti asa vorbe frumoase, atent ambalate?
 Nimic mai denaturat si mai fals!!! Acum, sa nu ma credeti, insa ceea ce va voi povesti are legatura cu notiunea de adevăr.
 FMI este o organizaţie masonică, ai cărei lideri plănuiesc în secret să cucerească lumea prin diverse comploturi, dar mai ales prin presupusa lor potenţă financiară. În aceste momente grave de criză peste tot în lume aceeaşi organizaţie se implică îndatorându-şi majoritatea ţărilor, practic punându-le pe toate la dispoziţia acesteia.

De ce se spune că banul este chiar ochiul dracului?
  Răspunsuri:
 1.Hristos a fost vândut pentru 30 de arginţi;
  2.Banii sunt motivul celor mai multe crime;
  3.Moartea de foame este provocată de lipsa banilor;



Întrebări
1 Care au fost aceeia care L-au condamnat pe Hristos la moarte?



2.Care a fost motivul antisemitismului lui Hitler?



3.Cine deţinea capitalul şi banii nemţilor în perioada pre-nazistă şi nazistă?



4.De ce naţionalitate erau medicii care au complotat la otrăvirea lui Stalin?



Toate aceste întrebari au un singur răspuns, acesta fiind, evreii.



Dar ce legătură au evreii cu FMI?
Răspuns:
 Chiar şeful FMI se numeşte Dominique Strauss-Kahn, acesta este...tot evreu. Totodată pe fostul preşedinte al Băncii Mondiale îl chema Paul Wolfowitz (evreu), şi dacă stiţi cine e George Soros (fondatorul Societatii Deschise de Credit, cunoscut si ca Omul care a spart Banca Marii Britanii) aflaţi că şi acesta este evreu.



Singurii care au ştiut să învârtă capitalurile financiare şi să înglobeze o lume întreagă de datorii şi să o conducă prin acestea au fost evreii, prin diferite mijloace ascunse. Ne aflăm într-o perioadă tristă a umanităţii şi suntem conduşi de aceia care manevrează şi manipulează banul. Suntem conduşi cu ochii închişi de organizaţii masonice care ne decid soarta, care ne decid războaie mondiale, peste şi ciume, boli, crize monetare, sărăcie şi tot ce poate să trieze lumea.



Toate organizaţiile internaţionale şi mondiale au un singur scop, să pună şi să facă datornică orice ţară, pentru înrobirea cetăţenilor acelor ţări.



De remarcat!!!
Tot ce s-a scris în acest articol nu este de conotaţie antisemită sau rasistă, nu este o generalizare a actelor unor anumite persoane de o anumită naţionalitate. Sunt doar prezentate acţiunile unor anumite persoane de o anumită etnie. Nu s-a generalizat şi nu s-a expus jignirii nicio naţionalitate.

Aceasta este o preluare dupa http://www.nasul.net
   Cu multumirile de rigoare
                                                                         Zadkielix alias D.M                                                        

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu