Translate

marți, 18 mai 2010

O analiza MAI altfel inainte de miscarile sociale anuntate

... Consecinte, consecinte....
   Prabusirea monedei economice europene a continuat atingand un minim al ultimilor 4 ani, dupa finalul deasemenea dezastruos din weekend...
Pana aici, nicun fel de noutate...Insa, oare cum se va resimti aceasta si-n Romanica noastra, cea de toate zilele...
  Nu-s analist financiar pentru a explica marasmul monedei unice, insa observ ca aceasta se repercuteaza in discursuri si manevre dintre cel mai josnice si pline de total dispret  din partea trepadusilor ce au impresia ca ne-ar conduce!
    Colac peste pupaza, se prolifereaza obiceiul invocarii groaznicei mosteniri, cu proaspatul ministru al finantelor din UK declarand ca situatia gasita a finantelor publice este mult mai proasta decat credea ca este. In toata aceasta agitatie de nedescris, diriguitorii Europei sustinuti de BCE oscileaza intre a explica situatia printr-un atac asupra euro si pe seama evidentei faptului ca Pactul de Stabilitate este un document complet ignorat. Comisia Europeana gandeste asadar propuneri de inasprire drastica a disciplinei bugetare in statele membre si cheama la masuri de reducere a deficitelor in eurozona. Pe scena europeana, cu un efort de imaginatie putem sa ne imaginam Germania jucand rolul slabului din comparatia lui Traian Basescu ducand pe umerii sai state precum Grecia, Spania sau Portugalia in rolul grasilor ce  au obiceiul de a fura  din farfuria europeana.
 Rezultatul? In loc sa calmeze spiritele , aceste anuntate masuri de austeritate fac moneda unica sa-si continue picajul, pentru ca investitorii vad aceste masuri ca o garantie a cufundarii Europei in recesiune pe termen nedefinit. Si cine ar putea sa-i condamne?



  Revenind la oile noastre, sau mai bine zis la sacrificarea lor, daca o analiza la rece a cifrelor bugetare indica fara dubii necesitatea reducerii cheltuielilor, tot o astfel de analiza ar trebui sa spuna de unde urmeaza sa apara cresterea economica. Pentru ca in acest caz, reducerile de cheltuieli bugetare nu vor insemna altceva decat cumparare de timp ( extrem de scurt) pana la majorarea taxelor si impozitelor.
Si atunci, nu cumva trepadusii acestia ne-au mintit si vandut ca pe niste carpe fara de pret?
  Nu incit la nimic insa, doar constat anumite innadvertente cu...realitatea aceatsa viciata! Si mai mult decat atat exista o patura destul de numeroasa ce, in contiunuare osanale acestor oameni fara de nicio pretuire sau sentimente ...umane!


Pentru cei 60 000 de oameni ce sun anunţaţi la protestele de mîine – din care nu cred că se vor strînge mai mult de cîteva mii – am de aceea a le transmite ceva: aveţi grijă ce scrieţi pe pancarte.
Cu cît urlaţi mai mult că vă e foame, cu cît cereţi sporuri, oprirea tăierilor etc cu atît vă anunţaţi învinşi din start. Ceea ce probabil veţi şi face. Nu-i nimic, poate nu e criza încă atît de adîncă încît să avem chef de idealisme. Mai aşteptăm.



Am mai stat, în istoria recentă, vreo zece-cinşpe ani fără apă şi curent ca să ne dăm seama că nu vrem doar apă şi curent....

Si, sa ne aducem bine aminte de cei ce au murit pentru ceva...ce in prezent nu exista!
 Mai bine haimana decat tradator...Mi bine golan decat  toate acestea!
 De aceea securistilor, nu dorim nimic, nu dorim restrictii sau alte asemenea...

 

                                                   Zadkielix alias D.M

4 comentarii:

  1. Propunere de lozinca

    Cine tace si indura
    Merita inca o tura

    Strategia mea anrticriza = tolerantza zero fatza de jivine . Adica : cum o sa-l prind pe primul basist oricum oricand si oriunde, cum il aud ca deschide gura, ca sa baleasca din nou dup tipic , cum o sa-l rup cu bataia.

    O sa-i dau LUI PERSONAL LUI SI INTREGII LUI FAMILII de “anti-comunistri si anti-mogulisti”ceea ce as’ vrea sa pot sa-i dau lui Basescu si camarilei lui si inca nu pot . PUNCT

    “Ar trebui să vă sechestrăm, În plină stradă să vă dezbrăcăm,
    Să defilaţi în pielea goală pentru un popor falit,
    Să purtaţi peste organe declaraţiile de venit…

    Guvernu’ a promis că o ajută, dar vrea întâi s-o ****ă,
    Însă revoluţia nu e curvă…

    În schimb, politica e şi e versată,
    Poate să-ţi ****ă viaţa toată, dintr-o dată,
    Că nu e justiţie adevărată,
    Este doar o marionetă dirijată…
    Suntem ascultaţi, deformat informaţi,
    Cenzuraţi, jefuiţi, batjocoriţi…
    Suntem împinşi la groapă sistematic şi prin sistem,

    În morţii voştri de hoţi cu pretenţii de lorzi, Genocid cu altă faţă, să vă văd pe toţi morţi! Acum!

    Mai bine beau oţet, mă jur,
    Decât s-ascult ziarişti cum îi ling pe ăştia-n ****,
    Decât s-ascult cum au pus-o ei de-un blat…

    O parte din presă încă presează doar cxxxt…
    Cum că se face, cum că se drege,
    Cum că pe ei nimeni nu îi mai inţelege…

    Ar trebui ca cineva să îi alerge
    Şi să îi mângâie pe spate cu ciomege…

    Până cineva o să ridice pumnu ferm…
    Că suntem încă vii şi vrem s-avem copii
    Şi pentru ei suntem în stare să vă scoatem ochii…
    Şi dacă asta-i lumea oferită pe platou
    Eu-mi bag *****-n ea de lume şi v-o fac cadou…”

    Asa ca nu hai sictir, ciiii….
    Hai la tata, HAI LA TATA frumuselule.

    Cine tace si indura,
    Merita inca o tura

    RăspundețiȘtergere
  2. Aşadar, băieţi, gata cu minciuna şi abureala. Hai să spunem lucrurilor pe nume!
    Tunurile şi jafurile date vreme de 20 de ani nu sunt “cadavre jurnalistice” destinate “neavizaţilor” doar pentru că legile voastre au făcut să rămână nepedepsite.
    Nu sunt morale doar fiindcă, penal, s-au prescris.
    Vă ascundeţi sub pulpana democraţiei pentru a şterge cu buretele urmele jafului.
    Invocaţi democraţia ori de câte ori vă simţiţi în pericol. Iar de 5 ani încoace, chiar sunteţi în pericol: rotiţa Băsescu, pe care l-aţi crezut “de-al vostru”, nu joacă cum îi cântaţi, nu ascultă. Mai mult, vă pune truda de 15 ani sub semnul incertitudinii, al întrebării, vă rămâne luxul în gât, acum când milioanele sau miliardele v-ar da prilejul unei vieţi fără nici un fel de griji.

    Şi, odată depistat inamicul public numărul unu, puneţi la cale eliminarea lui, cu orice risc. Lucru relativ uşor de făcut, fiindcă Traian Băsescu nu e un sfânt, are şi el păcatele lui. Iar voi aveţi imperii mass-media gata să-l sfâşie, să-l transforme în Omul Negru.

    Să spunem că Băsescu ar fi şi el un hoţ, aşa cum ţipaţi de dimineaţa până seara, pe ecrane sau la tribune. Asta face hoţia voastră mai scuzabilă şi, chiar, iertabilă, aşa cum vă doriţi? Asta vă face mai cinstiţi, mai frecventabili, mai democraţi? Unde sunt banii de la FMI, întrebaţi voi, pervers, sugerând că au fost furaţi, deşi ştiţi că vi se poate demonstra, bănuţ cu bănuţ, unde au ajuns banii. Poftim, să admitem povestea că mânuitorii borcanului cu miere au umblat la el.

    RăspundețiȘtergere
  3. Guvernarea Boc se va dovedi a fi un real succes daca masurile luate vor fi puse in practica pana la sfarsitul anului acesta.

    RăspundețiȘtergere
  4. vor fi cateva miscari de strade orchestrate de psd/pnl/pc + moguli, se vor face unele compromisuri dar sper ca vor fi luate totusi aceste masuri dure...altfel ne grecizam...

    RăspundețiȘtergere